Samba Uwok Simauang

  • Bahan:
    • Bawang merah yang telah diiris
    • Cabe merah giling seperlunya
    • Simauang
    • Garam secukupnya
    • Air nasi mendidih (aia tajin)
  • Alat:
    • Wadah dari besi (konduktor)
  • Cara:
    • Campurkan semua bahan (irisan bawang merah + cabe merah giling + simauang + air nasi + garam secukupnya) di dalam wadah besi.
    • Letakkan diatas nasi yang hampir matang, tunggu hingga nasi matang.
    • Angkat, aduk rata dan sajikan.
Masakan Tradisional Palembayan
Advertisements

One thought on “Samba Uwok Simauang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s